Interim Management

Leiderschap om te dienen…

Zijn achtergrond, kennis en ervaring, zijn scherpe zakelijke instincten, zijn ervaringen en sterk analytisch vermogen maken Martijn tot een waardevolle interim manager voor organisaties in alle sectoren en elke fase van de levenscyclus van de organisatie. Met zijn inspirerend en dienend leiderschap neemt hij projecten en opdrachten als interim manager van a tot z doortastend ter hand. De waarom-vraag staat centraal omdat daarin het einddoel besloten ligt. Het gaat om ontsluiten en verbinden. Dit doet hij met gevoel en respect voor de cultuur van de organisatie in relatie tot de mens.

Interim Management vanuit cultuur en zakelijkheid; helder en concreet.

Martijn’s inspiratie

 • boek-de-kracht-van-het-nu-v3De kracht van het nu is het inspirerende boek van de afgelopen tijd. Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.
  meer info over dit boek

  De Kracht van het Nu
  Eckhart Tolle
 • boek-de-beslissende-voorsprong-v3Bedrijven proberen nog steeds slimmer te zijn dan de concurrentie, maar elke organisatie heeft toegang tot dezelfde intelligentie, ervaring en kennis om succesvol te zijn. Hoe kunt u betere resultaten boeken dan anderen als u niet langer de slimste kunt zijn?
  meer info over dit boek

  De beslissende voorsprong
  Patrick Lencioni
 • boek-de-wet-van-snuf-v3Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat je geeft, krijg je terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis…
  meer info over dit boek

  De wet van Snuf
  Jos Burgers

Contact opnemen

Stuur een bericht of bel +31 (0)6 835 620 61