Executive Coaching

Leiderschap omdat wie jij bent ertoe doet…

Wie ben je, wat wil je, wat kan je? Hoe kan je optimaal functioneren in jouw huidige functie of welke vervolgstap wil en kan je in jouw carrière zetten? Een aantal vragen waar velen vroeg of laat tegenaan lopen. Optimaal presteren in de voor jou juiste functie, organisatie en/of directiekamer en je in elk opzicht daadwerkelijk op je plek voelen, zowel persoonlijk als professioneel. Dat is het doel van Martijn’s executive coaching.

Om dat te bereiken kan hij jouw persoonlijke klankbord zijn. Humor en inlevingsvermogen, gebaseerd op een diepe belangstelling voor de mens, stellen hem in staat jouw leiderschapsgedrag verder te ontwikkelen. Zijn aanpak is gebaseerd op eigen ervaringen met praktijkgerichte, gevarieerde en internationale leiderschaps- en coachingsprogramma’s.

Coaching vanuit mens en zakelijkheid; helder en concreet.

Martijn’s inspiratie

 • boek-de-wet-van-snuf-v3Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat je geeft, krijg je terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis…
  meer info over dit boek

  De wet van Snuf
  Jos Burgers
 • boek-de-beslissende-voorsprong-v3Bedrijven proberen nog steeds slimmer te zijn dan de concurrentie, maar elke organisatie heeft toegang tot dezelfde intelligentie, ervaring en kennis om succesvol te zijn. Hoe kunt u betere resultaten boeken dan anderen als u niet langer de slimste kunt zijn?
  meer info over dit boek

  De beslissende voorsprong
  Patrick Lencioni
 • boek-de-kracht-van-het-nu-v3De kracht van het nu is het inspirerende boek van de afgelopen tijd. Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.
  meer info over dit boek

  De Kracht van het Nu
  Eckhart Tolle

Contact opnemen

Stuur een bericht of bel +31 (0)6 835 620 61