Over ons

Verbinden is wat Martijn doet! Met een gedegen achtergrond in hospitality, een veelzijdige carrière in de financiële wereld, weet hij op basis van zijn zakelijke instincten en kennis, zijn persoonlijke ervaringen en sterk analytisch vermogen op inspirerende en energieke wijze verbindingen te leggen tussen de mens met zichzelf en met de organisatie. Hij onderkent organisatorische cultuurverschillen, maar ook kansen en risico’s door voortdurende veranderingen waarmee private (familie)ondernemingen en publieke organisaties geconfronteerd worden.

Hij daagt uit, motiveert en stimuleert. Hij neemt je/jouw team als het ware mee op reis met als doel te komen tot de essentie van wat jou/jouw team beweegt, wat de drijfveren, verlangens en mogelijkheden zijn. Dat doet hij door te luisteren, te confronteren en in overleg een op maat gemaakte aanpak vast te stellen. Daarbij maakt hij zo nodig gebruik van een zorgvuldig samengesteld netwerk van relaties.

Alle trajecten worden in samenspraak met onze relaties op maat gemaakt. Elk traject is gebaseerd op wederzijds respect, veiligheid en vertrouwen. Samen met zijn relaties gaat Martijn terug naar de basis, om zo samen ‘de vinger op de juiste plek te leggen’; dé basis voor iedere opdracht…

Martijn’s inspiratie

 • boek-de-wet-van-snuf-v3Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat je geeft, krijg je terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis…
  meer info over dit boek

  De wet van Snuf
  Jos Burgers
 • boek-de-kracht-van-het-nu-v3De kracht van het nu is het inspirerende boek van de afgelopen tijd. Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.
  meer info over dit boek

  De Kracht van het Nu
  Eckhart Tolle
 • boek-de-beslissende-voorsprong-v3Bedrijven proberen nog steeds slimmer te zijn dan de concurrentie, maar elke organisatie heeft toegang tot dezelfde intelligentie, ervaring en kennis om succesvol te zijn. Hoe kunt u betere resultaten boeken dan anderen als u niet langer de slimste kunt zijn?
  meer info over dit boek

  De beslissende voorsprong
  Patrick Lencioni

Contact opnemen

Stuur een bericht of bel +31 (0)6 835 620 61