Contact

Om een coachingstraject succesvol te kunnen doorlopen is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Wil je ervaren of die klik er is, om zo samen tot sterke verbindingen op persoonlijk, professioneel en/of organisatorisch vlak te komen? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking. Wij staan je graag persoonlijk te woord.

E-mail: DBBD@Martijndelint.com
Telefoon: +31 (0)6 835 620 61
LinkedIn: martijndelint

Martijn’s inspiratie

 • boek-de-wet-van-snuf-v3Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat je geeft, krijg je terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis…
  meer info over dit boek

  De wet van Snuf
  Jos Burgers
 • boek-de-beslissende-voorsprong-v3Bedrijven proberen nog steeds slimmer te zijn dan de concurrentie, maar elke organisatie heeft toegang tot dezelfde intelligentie, ervaring en kennis om succesvol te zijn. Hoe kunt u betere resultaten boeken dan anderen als u niet langer de slimste kunt zijn?
  meer info over dit boek

  De beslissende voorsprong
  Patrick Lencioni
 • boek-de-kracht-van-het-nu-v3De kracht van het nu is het inspirerende boek van de afgelopen tijd. Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.
  meer info over dit boek

  De Kracht van het Nu
  Eckhart Tolle

Contact opnemen

Stuur een bericht of bel +31 (0)6 835 620 61