Business Consultancy

Leiderschap met het einddoel voor ogen…

Het verbeteren van de bedrijfsvoering en het optimaliseren van operationele processen. Daarop zijn de activiteiten van Martijn als business consultant gericht. Binnen organisaties kunnen verschillende inzichten leiden tot miscommunicatie, haperende werkprocessen en conflictsituaties. In samenspraak met jou/jouw team worden de verschillen geanalyseerd en werkbaar gemaakt.

Dit doet hij door eerst pas op de plaats te maken en vanaf afstand te observeren en te analyseren wat er werkelijk speelt binnen teams, afdelingen en organisaties. Welke processen en interacties vallen op? Hoe zit de groepsdynamiek in elkaar? Op basis van deze analyse stelt hij samen met zijn relatie een traject op maat vast. Doel: het optimaliseren van het functioneren van teams, afdelingen en organisaties door alle lijnen in hun samenhang te verbinden en te versterken. Dat doet hij doel- en resultaatgericht.

Business Consultancy vanuit cultuur en zakelijkheid; helder en concreet.

Martijn’s inspiratie

 • boek-de-kracht-van-het-nu-v3De kracht van het nu is het inspirerende boek van de afgelopen tijd. Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.
  meer info over dit boek

  De Kracht van het Nu
  Eckhart Tolle
 • boek-de-wet-van-snuf-v3Iedereen weet hoe het principe van wederkerigheid werkt: wat je geeft, krijg je terug. Een krachtig principe, dat vrijwel altijd en overal opgaat. Het helpt ons om onze omgeving op een positieve manier te beïnvloeden. Zodat we succesvoller zijn, thuis…
  meer info over dit boek

  De wet van Snuf
  Jos Burgers
 • boek-de-beslissende-voorsprong-v3Bedrijven proberen nog steeds slimmer te zijn dan de concurrentie, maar elke organisatie heeft toegang tot dezelfde intelligentie, ervaring en kennis om succesvol te zijn. Hoe kunt u betere resultaten boeken dan anderen als u niet langer de slimste kunt zijn?
  meer info over dit boek

  De beslissende voorsprong
  Patrick Lencioni

Contact opnemen

Stuur een bericht of bel +31 (0)6 835 620 61